Uusi Ford Transit Trail

24.9.2020

Uuden Transit Trail AWD Van -mallin älykäs AWD-nelivetojärjestelmä varmistaa etenemisen myös haastavissa olosuhteissa tai hankalassa maastossa ja suunniteltu saavuttamaan syrjäisimmätkin työmaat vaivatta.

Edistyksellisellä mekaanisella kitkalukolla varustettu Transit Custom Trail helpottaa vaikeassa maastossa ajamista. Järjestelmä vähentää pyörien ei-toivottua pyörimistä erityisesti irtonaisilla tai epätasaisilla pinnoilla välittämällä tehoa pyörälle, jolla on eniten pitoa. Näin eteenpäin pääsy helpottuu ja ajoneuvon vakaus paranee silloin, kun tarve on suurin. 

Uudet 2,0-litraiset Ford EcoBlue -dieselmoottorit tarjoavat yhdistelmän tehoa ja taloudellisuutta. Valitse tarpeisiisi sopiva neljästä vaihtoehdosta, joista tehokkain tuottaa 185 hv:n tehon ja 415 Nm:n väännön. 

Ja koska kyseessä on Transit, kuormatilaa on ruhtinaallisesti. Autoon mahtuu jopa 15,1 kuutiometriä kuormaa ja jopa yli neljä metriä pitkiä esineitä. Kaikki kallisarvoinen mahtuu varmasti kyytiin.

Uudistettu ulkomuotoilu vihjaa Transitin parannetusta suorituskyvystä. Kontrastiväriset suojukset kääntävät katseet. Upea uusi FORD-säleikkö ja 16-tuumaiset mustat kevytmetallivanteet viimeistelevät ilmeen. 

Älykkäästi suunnitellun ohjaamon laatunahkapenkeillä istut aina tyylikkäästi ja mukavasti. Kiinteä FordPass-modeemi tarjoaa hyvät yhteydet mm. oman Wi-Fin, Live Traffic -liikennetietojen ja etäkäyttöominaisuuksien avulla. 

Tutustu Transit Trail AWD Van



Ota yhteyttä Varaa koeajo Tilaa uutiskirje

Uutiset

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Auto-Kilta Oy Lappeenranta

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Auto-Kilta Oy Lappeenranta