ASIAKASTIEDOTE

17.3.2020

TIEDOTE KORONAVIRUKSEEN LIITTYEN

Auto-Killan asiakkaiden, henkilökunnan ja henkilökunnan perheiden turvallisuus ja terveys ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita. Suojautuaksemme mahdollisimman hyvin koronaviruksen vaikutuksilta olemme tehneet ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä ja jatkamme niiden tekemistä viranomaisten antamien ohjeistusten mukaisesti. Palvelemme asiakkaitamme parhaan kykymme mukaan myös nyt vallitsevassa poikkeuksellisessa tilanteessa ja liikkeemme ovat auki normaalisti. Mahdollista muutoksista palvelujamme ja aukioloaikojamme koskien informoimme sähköisissä viestimissämme.

 

Ohjeita asiakkaillemme:

  1. Asioithan toimitiloissamme ainoastaan silloin kun tunnet itsesi terveeksi. Olemme ohjeistaneet henkilökuntaamme pysymään matalalla kynnyksellä kotona mikäli tuntevat itsensä sairaaksi. Saat meihin hyvin yhteyden puhelimella ja sähköpostilla sekä huollon Online -palvelun kautta.
  2. Muistathan hygienian. Noudatamme viranomaisten antamaa hygieniaohjeistusta. Olemme tehostaneet toimitilojemme siivousta ja toistaiseksi emme kättele.
  3. Matkustusohjeistuksen noudattaminen. Henkilökuntamme noudattaa viranomaisten antamaa matkustamiseen liittyvää ohjeistusta, noudatathan sinäkin mikäli asioit toimitiloissamme.


Päivitämme ohjeistusta viranomaisten antamien tietojen perusteella.
 

Ystävällisin terveisin

Aki Savolainen
Toimitusjohtaja

Ota yhteyttä

Uutiset

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Auto-Kilta Oy Lappeenranta

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Auto-Kilta Oy LappeenrantaArviot