Fordin uusin S-MAX ja C-MAX esillä Pariisin autonäyttelyssä

1.10.2014
Fordin täysin uusi S-MAX, uusi C-MAX ja Euroopan markkinoille tuleva Ford Mustang esillä Pariisin autonäyttelyssä

 
Pariisin autonäyttely toimii näyttämönä täysin uuden S-MAXin globaalille julkistukselle; urheilullinen tila-auto on teknisesti edistyksellinen, tyylikäs ja hauska ajaa

•  Uudet Ford C-MAX ja Grand C-MAX debytoivat myös Pariisissa; uudistuneet sisätilat ja ulkonäkö, parempaa polttoainetehokkuutta, uusia teknologioita ja hienostuneisuutta

Euroopan markkinoille tuleva täysin uusi Ford Mustang tekee autonäyttelydebyyttinsä Pariisissa

Pariisissa esitellään myös täysin uusi Euroopan markkinoille tuleva Ford Egde, Fordin katumaastureiden kärkimalli, joka on yhdistelmä uusinta teknologiaa, tyylikästä muotoilua ja erinomaista ajodynamiikkaa

Uudet suorituskykyiset Ford Focus ST ja Focus ST diesel esiintyvät niinikään ensimmäistä kertaa autonäyttelyssä

Helsinki 1.10.2014
– Täysin uusi Ford S-MAX – tyylikäs ja innovatiivinen uutuus seitsemänpaikkaisesta tila-autosta – esitellään Pariisin autonäyttelyssä. Esillä on myös muita Euroopan markkinoille lähiaikoina tulevia Ford-uutuuksia.

Ford esittelee uudet tyylikkäät ja hienostuneet C-MAXit ja Grand C-MAXit, joissa on uudistuneet sisätilat ja ulkonäkö sekä parempi polttoainetehokkuus. Esillä on myös Euroopan markkinoille tuleva Ford Mustang siinä varustuksessa, jollaisena se tulee myyntiin Euroopassa nyt ensimmäistä kertaa oltuaan tuotannossa jo 50 vuotta.

Fordin kalliimman hintaluokan täysin uusi Edge-katumaasturi on myös ensimmäistä kertaa esillä autonäyttelyssä Euroopassa. Tämä hienostunut, teknisesti edistyksellinen ja tilava malli tulee myyntiin ensi vuonna.

Uuden Ford Focus ST:n ensi esittely tapahtuu myös Pariisissa. Ketterämpi ja aiempaa hienostuneempi Focus ST tulee nyt ensimmäistä kertaa saataville myös dieselmoottorilla..

“En muista mielenkiintoisempaa ajanjaksoa, mitä tulee uusien mallien markkinoille tuloon Euroopassa”, kertoo Stephen Odell (Ford Executive Vice President, Europe, Middle East and Africa). “Uusi S-MAX ja C-MAX luovat uuden lähtökohdan tyylikkäille perheautoille. Suorituskykyiset uudet Mustang ja Focus St vievät meidät taas täysin uuteen aikaan. Uuden Edgen myötä meillä on myös historiamme vahvin SUV-mallisto Euroopassa.”

Uusi S-MAX viehättää

Täysin uusi Ford S-MAX tarjoaa tyyliä, ajamisen iloa ja edistyneitä ominaisuuksia tinkimättä kuitenkaan tilasta, joustavuudesta tai polttoainetehokkuudesta.

Saapuessaan myyntiin 2015 täysin uusi S-MAX tuo Eurooppaan Fordin mukautuvan ohjauksen (Ford Adaptive Steering), joka optimoi ohjausvasteen muuttaen jatkuvasti ohjauksen ja levypyörien suhdetta auton nopeuden mukaan. Fordin uusi integral link -itsenäinen takajousitus ja siihen liittyvät painoa vähentävät alumiiniset komponentit parantavat auton ajodynamiikkaa.

S-MAXilla ajaminen on hiljaista ja vaivatonta uusien, polttoainetehokkaiden diesel- ja EcoBoost-bensiinimoottorien ansiosta. Bensiinimoottoreista valikoimassa ovat 1.5-litrainen 160-hevosvoimainen ja 2.0-litrainen 240-hevosvoimainen EcoBoost. Dieselmoottorin CO2-päästöjen oletetaan alenevan noin 7 prosenttia, kun käytössä on joko 120-hevosvoimainen 2.0 TDCi tai uudistettu 2.0 TDCi joko 150- tai 180-hevosvoimaisena. S-MAXiin saa nyt ensimmäistä kertaa Fordin älykkään AWD- nelivedon.

S-MAX on ensimmäinen Ford-ajoneuvo, jossa on dynaamiset LED-ajovalot häikäisemättömillä kaukovaloilla, jotka antavat maksimivalaistuksen, mutta eivät häiritse muita autoilijoita. Siinä on myös Pre-Collision Assist -törmäyksenestoavustin ensimmäisenä segmentissään. Se auttaa lieventämään onnettomuuksien vaikutusta jopa moottoritienopeuksilla ajettaessa.

S-MAXin virtaviivainen ja urheilullinen ulkomuoto kätkee sisälleen hienostuneet sisätilat sekä ensimmäisenä segmentissään lämmitettävät ja viilennettävät etuistuimet hierontatoiminnolla. Täysin uudessa S-MAXissa on 32 mahdollista istuin- ja tavaratilayhdistelmää sekä ensimmäisenä segmentissään toisen ja kolmannen rivin Easy-Fold -istuimet.

Tyylikkäämpi ja taloudellisempi C-MAX

Fordin uusi tila-autojen C-MAX-tuoteperhe on ulkomuodoltaan virtaviivainen ja keulaa koristaa Fordille tyypillinen puolisuunnikkaan muotoinen etusäleikkö. Auton ajovalot ovat entistä kulmikkaammat, sumuvalot puolestaan pitkulaiset.

Uusissa sisätiloissa on vähemmän painikkeita. Korkeampilaatuinen verhoilu ja uudet mustaa satiinia ja kromia olevat yksityiskohdat saavat aikaan siistin ja modernin ilmeen. Säilytystilaa on aiempaa enemmän ja keskikonsolissa on integroitu liukuva käsinoja ja painamalla avattava hansikaslokero.

C-MAX-malleissa on uusinta teknologiaa, kuten Hands-Free-takaluukku, sekä Ford SYNC 2. Auton äänieristystä on parannettu paksummilla sivuikkunoilla ja lisäämällä akustiikkaa vaimentavaa materiaalia, jolloin moottoriäänistä on saatu vaimeammat.

C-MAX-tuoteperheen moottorivalikoimassa on Fordin uudet 1.5 litran EcoBoost-bensiinimoottori ja 105-hevosvoimainen 1.5 litran TDCi ECOnetic -dieselmoottori. Tällä moottorilla varustetun viisipaikkaisen C-MAXin CO2-päästöt ovat 99 g/km.*

Ikoninen Ford Mustang tulee Eurooppaan


Uusi Ford Mustang edustaa maailmanluokan suorituskykyä ja hienostuneisuutta klassisilla Mustangin design-elementeillä, kuten virtaviivaisella profiililla, kolmiulotteisilla ja kolmipylväisillä takavaloilla, puolisuunnikkaanmuotoisella etusäleiköllä ja Mustangille tutulla keulan muodolla.

Ford Mustangissa on täysin uusi jousitus edessä ja takana sekä vakiona erityisesti Eurooppaa varten suunniteltu alusta. Fordin kiitelty 5.0 litran V8-moottori tuottaa 418 hevosvoiman tehot ja 524 Nm:n vääntömomentin kun taas 2.3-litraisen EcoBoost-moottorin tehot ovat 314 hevosvoimaa ja vääntömomentti 434 Nm.

Ford Edge kalliimman luokan katumaasturi ja edistyksellisin Ford Focus ST

Täysin uusi ja edistyksellinen Ford Edge täydentää Fordin katumaastureiden mallistoa, johon kuuluvat jo keskikokoinen Kuga ja uusi pienikokoinen katumaasturi EcoSport.

Edgessä on mukautuva ohjaus (Ford Adaptive Steering) ja auton myötä Eurooppaan tulee myös aktiivinen äänenvaimennusteknologia (Active Noise Cancellation). Valittavana on kaksi versiota Ford 2.0-litraisesta Duratorq TDCi -dieselmoottorista. Kuusivaihteisella manuaalivaihteistolla 180-hevosvoimainen moottori tuottaa 400 Nm:n vääntömomentin CO2-päästöjen ollessa arvioiden mukaan 149 g/km. 210-hevosvoimaisen version vääntömomentti on 450 Nm ja arvioitu CO2-taso 159 g/km, kun moottorin parina on 6-vaihteinen PowerShift-automaattivaihteisto ja ohjauspyörässä olevat vaihteenvalitsimen painikkeet.

Focus ST:ssä on uusia alustan hallintateknologioita, hienosäädetty jousitus ja ohjaus sekä erikoisvalmisteiset renkaat, minkä ansiosta auto on entistä tunnokkaampi ja tasapainoisempi ja tarjoaa hienostuneen ajokokemuksen. Focus ST diesel on Fordin kaikkien aikojen polttoainetehokkain ja matalapäästöisin suorituskykyinen auto.

“Näiden autojen myötä meille käynnistyy jälleen loistava vuosi Euroopassa”, Odell kertoo. “2015 tullaan muistamaan vuotena, jolloin Euroopan Fordin muuntuminen tuotelähtöiseksi ottaa merkittäviä harppauksia eteenpäin.”

Uutiset

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Auto-Kilta Oy Lappeenranta

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Auto-Kilta Oy Lappeenranta