Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen

Uusi Ford Kuga

Ajoneuvon tekniset tiedot

Koeaja Ford Kuga Auto-Killassa. Ford-liikkeemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Savonlinnassa, Imatralla ja Mikkelissä.


Sisältä

Tarpeisiisi muuntautuvat istuinjärjestelyt

Täysin uusi Kuga on valmis kaikkeen: uudistetut sisätilat mahdollistavat täydellisen vapauden ja mukautuvat jokaiseen matkaan. Tarvitsetko enemmän tavaratilaa pidemmälle matkalle vai haluatko enemmän jalkatilaa taakse? Takaistuimet liukuvat eteen- tai taaksepäin tarpeen mukaan, joten kaikki tarvittava mahtuu kyytiin.

Ulkoa

Ajamisen vapautta

Aktiivisen vakionopeudensäätimen ansiosta voit valita ajonopeuden. Jos sisäänrakennettu tutka-anturi havaitsee edessä ajoneuvon, se hidastaa, jotta turvallinen ajoetäisyys säilyy. Kun tie on selvä, järjestelmä kiihdyttää automaattisesti takaisin valittuun nopeuteen. Kaistavahti puolestaan estää ajautumisen väärälle kaistalle, joten pitkät matkat ovat rennompia.

Parhaat puolet samassa paketissa

Täysin uusi Kuga ladattava hybridi hyödyntää kahta voimanlähdettä, jotta pääset määränpäähäsi taloudellisemmin kuin koskaan. Edistyksellinen sähkömoottori mahdollistaa lyhyet matkat nollapäästöillä, ja sen voi ladata missä tahansa, kunhan verkkovirtaa on saatavilla. Pidemmillä matkoilla 2.5 Duratec-bensiinimoottori mahdollistaa ajamisen niin pitkälle kuin on tarpeen ja lataa samalla akkua. Tässä ladattavassa hybridissä ei ole tingitty mistään, ja se tarjoaa eri voimanlähteiden parhaat puolet samassa paketissa.

Erinomaiset yhdistettävyysominaisuudet

Täysin uuteen Kugaan on nyt saatavilla integroitu FordPass Connect* -modeemi, jonka tarjoamat uudet ominaisuudet vievät matkanteon uudelle tasolle. Voit luoda autoosi Wi-Fi-yhteyspisteen ja hyödyntää 4G LTE Wi-Fi-yhteyttä** jopa kymmenessä laitteessa. Lisäksi voit lähettää määränpäitä puhelimesta auton navigointijärjestelmään sekä saada reaaliaikaisia liikennetietoja***. Edistyksellisten etätoimintojen ansiosta voit hallita ja valvoa täysin uutta Kugaa missä tahansa oletkin. Voit käyttää puhelinta auton paikantamiseen, ovien lukitsemiseen ja avaamiseen ja jopa moottorin käynnistämiseen.

Colour swatch

 • Ulkoväri

  Blazer Blue

 • Ulkoväri

  Frozen White

 • Ulkoväri

  Chrome Blue

 • Ulkoväri

  Agate Black

 • Ulkoväri

  Solar Silver

 • Ulkoväri

  Moondust Silver

 • Ulkoväri

  Magnetic

 • Ulkoväri

  Diffused Silver

 • Ulkoväri

  Sedona Orange

 • Ulkoväri

  Lucid Red

Hintoihin lisätään Ford-liikkeen toimituskulut. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Auto-Kilta Oy Lappeenranta

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Auto-Kilta Oy LappeenrantaArviot