KiltaTurva

Tarjous päättyy: 30.9.2022

KiltaTurva

Hanki meiltä huollettu ja kuntotarkastettu vaihtoauto elokuun loppuun mennessä – saat KiltaTurvan kaupan päälle! Etusi on 590 € ja voit ajaa huoletta ilman riskiä yllättävien vikojen korjauskuluista.

KiltaTurvattu auto on varmasti täysin ehjä, hyvässä kunnossa ja sen huollot on tehty tarkasti ja dokumentoidusti huolto-ohjelman mukaan. Vikatilanteissa otat meihin yhteyttä ja hoidamme auton tekniikkavikojen korjaukset puolestasi. Siksi säästät sekä rahaa että vaivaa. Saat KiltaTurvan alle 9-vuotiaisiin autoihin, joilla on ajettu alle 200.000 km, ja se on voimassa 12 kk tai 20.000 km ostohetkestä.

Katso Kiltaturvatut vaihtoautomme ja tule kaupoille! Toimitamme haluamasi auton koeajettavaksi lähimpään toimipaikkaasi jopa seuraavaksi päiväksi.

Tutustu valikoimaanMitä tule ottaa huomioon KiltaTurvatun auton omistajana?

Jos autossa ilmenee jotain tavallisuudesta poikkeavaa, ota aina ensin yhteyttä Auto-Killan huoltoon, josta kerromme miten tilanteessa kannattaa toimia. KiltaTurvatun auton huolto tai korjaus on tehtävä ensisijaisesti Auto-Killassa. Mikäli se ei onnistu, voidaan auto korjata huoltoliikkeessä, joka täyttää valmistajan laatuvaatimukset. Jos on tarve hinaukselle, tilaa se vakuutusyhtiösi tai auton liikkumisturvan kautta.

Miten saan KiltaTurvatun auton?

Mikäli KiltaTurvattu vaihtoauto ja huolettomat kilometrit kiinnostavat, tutustu ensin erään vaihtoautojamme, joihin tarjoamme upeat extraedut! Tai kysy meiltä lisää helposti alla olevalla lomakkeella. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja autamme löytämään juuri sinulle sopivan auton.

Jätä yhteydenottopyyntö

Hyväksyn vastaanottamaan kaupallisia viestejä tältä jälleenmyyjältä ja yhteistyökumppaneilta.
Hyväksyn tämän sivuston käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt.Muut tarjoukset, joista saatat olla kiinnostunut

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Auto-Kilta Oy Lappeenranta

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Auto-Kilta Oy LappeenrantaArviot