KAIKKI AUTOILUUN LIITTYVÄT PALVELUT MYÖS ETÄNÄ

Tarjous päättyy: 31.12.2022

KAIKKI AUTOILUUN LIITTYVÄT PALVELUT MYÖS ETÄNÄ

Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti, laadukkaasti ja riskittömästi, ottaen samalla huomioon asiakkaidemme erilaiset tarpeet sekä mahdolliset muutokset ympäristössämme. Viritimme hieman palvelumallejamme ja saimme aikaan kokonaisuuden, jonka myötä voit hoitaa autokaupat tai autosi huollon vaivattomasti kotoa käsin! Tutustu etäpalveluihimme alta – ja sitten ei kun hoitamaan autoasiat kuntoon, helpommin kuin koskaan!


HUOLLON ETÄPALVELUT

  1. Varaa huolto – Ota yhteyttä puhelimitse tai varaa aika suoraan online-palveluista. Online-varauksesta näet helposti vapaat ajat sekä huoltosi hinnan. 
  2. Tuo auto huoltoon – tai pyydä nouto – Kun olet varannut huollon, tuo autosi toimipisteellemme ja jätä avain avainlaatikkoon – muistathan myös ilmoittaa tästä meille. Lisämaksusta voimme noutaa autosi myös suoraan kotipihasta.
  3. Auton luovutus huollosta – Jos et tahdo asioida sisällä liikkeessämme, käymme läpi tehdyt työt ja sovimme muut käytännön asiat kanssasi puhelimitse.
  4. Auton nouto -  Huollon jälkeen voit noutaa auton toimipisteeltämme ja ottaa auton avaimen avainlaatikosta. Voimme myös lisämaksua vastaan tuoda autosi kotiin.

Huollon nouto- ja palautuspalvelun hinta 60€ (max. 15km, pidemmät matkat sopimuksesta).


Soita  ja kysy lisää!

Lappeenranta Imatra Mikkeli Savonlinna


AUTOMYYNNIN ETÄPALVELUT

  1. Tutustu tarjontaamme verkossa -  Meiltä löydät laajan valikoiman sekä uusia että käytettyjä autoja. Tutustu rauhassa tarjontaamme!
  2. Ota yhteyttä - Kun olet löytänyt sen oikean, ota meihin yhteyttä helposti lomakkeella, tekstiviestillä, WhatsAppilla, sähköpostilla tai soittamalla. Vaihtotarjouksen pyytäminen tai muu yhteydenotto ei velvoita sinua mihinkään.
  3. Kauppojen aika - Kun olet päässyt yhteisymmärrykseen myyjäsi kanssa, tehdään kaupat ja sovitaan vielä toimituksesta sekä muista käytännön asioista.
  4. Auton toimitus - Sovi auton toimituksesta kotiin. Toimitamme auton veloituksetta kotiin koko Suomen alueella ja noudamme samalla mahdollisen vaihtoauton.
  5. Jos auto ei miellytäkään - Tarjoamme vaihtoautoihimme 14 päivän palautusoikeuden, joten voit tehdä kaupat luottavaisin mielin. 


Vaihtoautot Katso kaikki tarjoukset Yhteydenottopyyntö

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Auto-Kilta Oy Lappeenranta

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Auto-Kilta Oy LappeenrantaArviot