Ford Edge

Ford Edge

Fordin katumaasturimalliston helmi täysin uusi Ford Edge on malliesimerkki modernista viimeistelystä.

Kyvykäs, mutta taloudellinen suorituskyky, edelläkävijän tyyli
ja huipputeknologiat nostavat tämän auton ylitse muiden.

Olemukseltaan rohkea, itsevarma ja vaikuttava
täysin uusi Ford Edge on enemmän kuin katumaasturi –
se on vahva viesti määrätietoisuudesta.

Uraauurtava täysin uusi Ford Edge on nyt täällä

Edistyksellisyys, visionäärisyys ja tinkimättömyys: älykäs muotoilu tuo nämä ominaisuudet täysin uuden Ford Edgen kaikkiin osa-alueisiin ja saa aikaan käsin kosketeltavan tunteen laadusta ja nykyaikaisuudesta.

Focus RS hallinta

Olitpa ajamassa, pysäköimässä tai peruuttamassa, Fordin mukautuva ohjausjärjestelmä säätelee jatkuvasti ohjauksen välityssuhdetta ja vastusta nopeuden mukaan tehden ohjauksesta vaivatonta. Omaleimainen takaprofiili korostaa auton suorituskykyä: siinä on terän muotoinen valaistuselementti, urheilullinen pohjapanssari, aerodynaaminen takadiffuusori ja suorakulmainen kaksoispakoputki.

Ford Edge

Huomiota herättävissä ja suorituskykyä henkivissä 20-tuumaisissa kevytmetallivanteissa on Dark Tarnish -pinta, joka on saatavilla ainoastaan täysin uudessa Ford Edge Sportissa.

Focus RS hallinta

Viimeistä muotoilua edustavissa sisätiloissa on urheiluistuimet, eebenpuun väriset ovisomisteet, korkeakiiltoiset mustat mittariston kehykset sekä satiinipintaiset hopeanväriset yksityiskohdat. Aktiivinen äänenvaimennusjärjestelmä tekee ohjaamon tunnelmasta entistäkin rauhallisemman ja miellyttävämmän, joten täysin uusi Edge hivelee kaikkia aisteja.

Ford Edge

*Kuvien autot esituotantomalleja. Varusteet ja yksityiskohdat voivat vielä muuttua.

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Auto-Kilta Oy Lappeenranta

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Auto-Kilta Oy Lappeenranta