Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen

Uusi Ford Transit

Alkaen
37 832 €
Ei sisällä toimituskuluja

969kg

Kantavuus

A6 ja M6

Vaihteisto

1-7

Istuimet

Älykäs ja suorituskykyinen


Ford Transit on nyt entistä tyylikkäämpi ja älykkäämpi. uudistettu kojelauta ja edistykselliset, kuljettajaa avustavat teknologiat tekevät työajoista entistä miellyttävämpiä. Uudelleenmuotoiltu kojelauta ja edistykselliset, kuljettaa avustavat teknologia, tekevät työajoista entistä miellyttävämpiä.

Lataa interaktiivinen esite Ominaisuudet & tekniset tiedot


Muut hinnastot

Lataa uusi Transit Kombi hinnasto täältä.

Lataa uusi Transit kevyt kuorma-auto hinnasto täältä.


Galleria

Ominaisuudet Sisältä
 • Kuormatila

  Kuormatila Uudessa Transitissa on erinomaiset kuormatilat niin kuorman pituuden, leveyden (pyöränholvista toiseen) kuin käytettävissä olevan sisätilojen korkeudenkin osalta. 15,1 kuutiometrin kuormatilaan mahtuu yli 3 metriä pitkiä tavaroita. Leveiden sivuliukuovien ja taka-astinlaudan ansiosta kuormatilaan pääsee helposti. Sähkötoiminen sivuliukuovi on saatavissa keväällä 2020.

 • Parempi näkyvyys

  Kuormatilan hyvä valaistus tekee lastaamisesta helpompaa. Takana katonrajassa oleva LED-valo, jonka ansiosta työt sujuvat myös hämärään aikaan. Kuormatilassa on vakiona valot, Valinnaisvarusteena on saatavilla myös erittäin kirkkaat kuormatilan LED-valot.

 • Ford SYNC 3

  Edistyksellisen Ford SYNC 3 -järjestelmän avulla voit pitää yhteyttä ja hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää. Navigointia voidaan käyttää puhekomennoilla tai 8" kosketusvärinäytön nipistys- ja pyyhkäisytoiminnoilla. Live Trafficin avulla puolestaan vältetään ruuhkat. Voit jopa hakea listan paikallisista ravintoloista sanomalla esim. ”Minulla on nälkä”.

 • Vaivatonta pysäköintiä ja helpompaa peruuttamista

  Uuden Transitin aktiivinen pysäköintiavustin tekee pysäköinnistä entistä helpompaa. Järjestelmä tunnistaa oikeankokoisen pysäköintiruudun ja ohjaa auton automaattisesti ruutuun ja siitä pois. Sinun tarvitsee vain käyttää polkimia ja vaihteita. Keskikonsoliin integroitu näyttö näyttää kohteet, jotka voisivat muuten jäädä huomaamatta, ja lisäksi se näyttää virtuaaliset apuviivat, joiden avulla peruuttaminen pienimpiinkin tiloihin onnistuu huolettomammin. Kamera aktivoituu automaattisesti, kun valitset peruutusvaihteen.

Ominaisuudet Ulkoa
 • Entistä älykkäämpi

  Uusi Ford Transit on täynnä edistyksellisiä teknologioita, jotka kaikki auttavat työskentelemään entistä tehokkaammin ja taloudellisemmin. Mm. kuolleen kulman valvontajärjestelmä ja risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä varoittavat muista tienkäyttäjistä vaihtaessasi kaistaa tai peruuttaessasi. Aktiivinen pysäköintiavustin helpottaa pysäköimistä. Uuden aktiivisen vakionopeudensäätimen ansiosta pitkät ajomatkat moottoriteillä ovat vähemmän väsyttäviä ja taloudellisempia. Lisäksi autossa on uusi korkealle asennettu peruutuskamera valolla sekä laajakuvaetukamera, joten näet aina auton ympärillä olevat kohteet. Nämä järjestelmät lisäävät myös turvallisuutta.

 • Ajo-ominaisuudet

  Uusi Transit on entistä älykkäämpi ja suorituskykyisempi. Uudet teknologiat parantavat ajettavuutta, turvallisuutta sekä matkustusmukavuutta. Työpäivät sujuvat entistä mukavammin ja tehokkaammin. Kuolleen kulman valvontajärjestelmä ja risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä varoittavat ja lisäävät turvallisuutta, kun vaihdetaan kaistaa tai peruutetaan. Aktiivinen pysäköintiavustin on erinomainen varuste mm. kaupunkialueella, koska pysäköintipaikat ovat ahtaita. Näin vältytään vaurioilta ja turhilta kustannuksilta. Aktiivinen vakionopeudensäädin vähentää kuljettajan rasitusta ja parantaa ajomukavuutta pitkillä ajomatkoilla. Korkealle asennettu peruutuskamera valolla sekä laajakulmaetukamera lisäävät turvallisuutta. Nauti ajamisesta!

 • Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä

  Kuolleen kulman varoitusjärjestelmää. Peruutettaessa pysäköintipaikasta, josta on huono näkyvyys tielle, risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä tunnistaa ja varoittaa esteistä ja vaaroista. Järjestelmä sytyttää varoitusmerkkivalon sivupeiliin – sille puolelle, missä vaara tai este on – sekä varoitusmerkkivalon mittaristoon.

 • Havaitsee sivuilta tulevan liikenteen

  Transitin etuosassa on pieni laajakulmakamera. Sen jaettu kuva näkyy auton monitoiminäytöllä, jotta näet kummaltakin sivulta tulevat ajoneuvot, pyöräilijät ja jalankulkijat. Laajakuvaetukamera on korvaamaton varuste, kun peruutat pois kapeasta pysäköintiruudusta tai vilkkaalle kadulle, kun näkyvyys on rajallinen.

Lisävarusteet autoosi
Lue lisää

Tule koeajamaan!
Varaa koeajo

Käyttöehdot Yksityisyydensuoja Työpaikat