Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen

Täysin uusi Ford Puma

Alkaen
€ FI - POA

1.0 -litrainen EcoBoost kevythybridimoottori

Moottori

6 -vaihteinen manuaalivaihteisto

Vaihteisto

Koe uusi seikkailu

Nyt Ford-liikkeissä, hanki omasi heti!


Suunniteltu nykypäivän tarpeisiin. Innovatiivinen suunnittelu, katumaasturin näyttävä ulkoasu ja edistyksellinen kevythybridi: Ford Puma herättää huomiosi.Galleria

Ominaisuudet Sisältä
 • Määrittele näytön tiedot

  Ainutlaatuinen uusi digitaalimittaristo on Puman sisätilojen keskipiste. Nokkelassa 12,3" LCD-värinäytössä on käytetty teknologiaa, jonka ansiosta näyttö kaareutuu auton kojelaudan mukaan. Näin sisätilat ovat virtaviivaisemmat. Tiedot esitetään intuitiivisina ja helppolukuisina HD-kuvakkeina. Lisäksi niiden väri ja asettelu muuttuvat ajotilan mukaan. Voit myös valita ensisijaisesti näytettävät tiedot, mukaan lukien navigointi-ilmoitukset, sekä ohjelmoida asetukset eri kuljettajille.

 • Ford MegaBox-tavaratila

  Puman tavaratilassa on innovatiivinen uusi matalalle sijoitettu MegaBox-tavaratila. MegaBoxissa on 80 litraa lisää säilytystilaa, ja siihen mahtuu enintään 115 cm korkeita esineitä. Lisäksi siinä on vedenpitävä vuoraus ja tyhjennystulppa, joten se on helppo puhdistaa vedellä ja sopii siten märkien saappaiden tai kuraisten urheiluvaatteiden säilyttämiseen.

 • Anna auringon paistaa

  Pumaan on saatavilla valinnaisvarusteinen täyspitkä panoraamakatto teräksisen kattopaneelin tilalle. Näin luonnonvalo pääsee autoon tehden sisätiloista valoisat ja avaran tuntuiset. Täyspitkän ja sisään työnnettävän aurinkosuojan ansiosta voit avata lasikaton ja saada raikasta ilmaa, mutta olet silti suojassa auringolta.

 • Ristiselkää hierovat istuimet

  Ford Puman etuistuimissa on ristiselän hierontatoiminto, joka tarjoaa mukavuutta ja tukea. Kolmella tavalla säädettävät hieronta-asetukset aktivoituvat napin painalluksella ja elvyttävät väsyneitä lihaksia – kätevää pitkillä ajomatkoilla.

Ominaisuudet Ulkoa
 • Ajovalot, jotka parantavat näkyvyyttä kaarteissa

  Puman LED-ajovalot tuottavat tarkan ja intensiivisen kirkkaan valokeilan. Niihin kuuluvat myös yksilölliset tunnusomaisesti muotoillut LED-päiväajovalot sekä staattiset kaarreajovalot, jotka valaisevat sisäkaarteen kääntäessäsi ohjauspyörää yli 30 astetta.

 • Älykäs vakionopeudensäädin

  Aktiivinen vakionopeudensäädin mukauttaa asettamaasi vakionopeutta edessä olevan auton nopeuden perusteella. Aseta nopeus sekä etäisyys edellä kulkevaan ajoneuvoon, niin aktiivinen vakionopeudensäädin säilyttää etäisyyden automaattisesti, jos asetetulla vakionopeudella ei voida ajaa liikenneolosuhteiden vuoksi.

 • Parempaa turvaa jalankulkijoille

  Törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden tunnistuksella tarkkailee tietä kamerateknologian avulla. Järjestelmä varoittaa, jos olet vaarassa törmätä toiseen ajoneuvoon, jalankulkijaan tai pyöräilijään. Jos et reagoi varoitukseen ajoissa, järjestelmä voi automaattisesti jarruttaa jopa täydellä voimalla. Tämä auttaa lieventämään tai jopa välttämään auton etuosaan kohdistuvia törmäyksiä.

 • Paras pito pienellä vaivalla

  Edistyksellinen luistonestojärjestelmä antaa parhaan pidon, suorituskyvyn ja vakauden juuri oikealla hetkellä. Järjestelmä tarkkailee jatkuvasti auton yksittäisiin pyöriin välittyvää tehoa ja mukauttaa sitä.

Lisävarusteet autoosi
Lue Lisää

Tule koeajamaan!
Varaa koeajo

Käyttöehdot Yksityisyydensuoja Työpaikat